Azteb

قیل از خرید دستگاه اکسیژن ساز به موارد زیر توجه کنید!

نویسنده AnonymousFox_hfa 2018-06-17 13:28:52 0 نظر راهنما,

دستگاه اکسیژن ساز با استفاده از تکنیک‌های ساده اکسیژن موردنیاز بیمار را تأمین می‌کند. اکسیژن ساز، به‌وسیله یک پمپ مخصوص هوای درون اتاق را گرفته، سپس هوای دریافتی از محیط را از محفظه‌های پودر زئولیت عبور می‌کند و پودر زئولیت، اکسیژن 21 درصد موجود در هوای ورودی را از گازهای دیگر هوا جدا کرده و به سمت محفظه‌های دیگر هدایت می‌نماید تا اکسیژن خالص (مرطوب یا خشک) تولید نماید.

پیش از خرید دستگاه اکسیژن ساز اول باید به این نکته توجه کرد که شما این دستگاه را برای چه منظوری خریداری می‌کنید. بنابراین می‌توان دستگاه‌های اکسیژن ساز را به 4 مدل تقسیم نمود:

1- دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی

دستگاه‌های اکسیژن ساز که می‌توانند به‌طور خودکار اکسیژن خالص را برای بیماران تأمین کنند. این مدل فقط و فقط در بخش احیاء بیماران، پلی کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها استفاده می‌گردد.

2- اکسیژن ساز مخصوص اکسیژن درمانی

این دستگاه جهت تأمین اکسیژن موردنیاز بیماران دارای نارسایی‌های قلبی و ریوی مورداستفاده قرار می‌گیرد.این نوع اکسیژن ساز در مراکز درمانی و خانه قابل‌استفاده هستند.

3- دستگاه اکسیژن ساز فضای باز

این نوع از دستگاه اکسیژن ساز در سانس های مختلف اکسیژن محیط را برای جلوگیری از بروز بیماری‌های تنفسی تأمین می‌کند. این دستگاه عمدتاً در خانه و فضاهای عمومی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

4- دستگاه اکسیژن مراکز ورزشی

دستگاه‌های اکسیژن ساز با تولید اکسیژن خالص برای آماده‌سازی کوکتل اکسیژن ساز در بارهای اکسیژن، مراکز ورزشی و درمانی و غیره استفاده می گرد.

 

دستگاه‌های اکسیژن ساز پزشکی

دستگاه‌های اکسیژن ساز پزشکی حرفه‌ای در بخش‌های احیای بیماران در بیمارستان‌ها و پلی کلینیک‌ها نصب گردیده و هم‌زمان با دستگاه بیهوشی و دستگاه تنفس مصنوعی مورداستفاده قرار می‌گیرند. اکسیژن ساز بیمارستانی ظرفیت بالایی داشته و تولید آن‌ها 10 لیتر اکسیژن و حتی بیشتر است. دستگاه‌های اکسیژن ساز بیمارستانی به‌صورت شبانه‌روزی کار می‌کنند.

 

مدل‌های متعددی از دستگاه‌های اکسیژن ساز در بازار تجهیزات پزشکی موجود بوده و این طیف وسیع دستگاه اکسیژن ساز، انتخاب دستگاه مناسب برای انجام اکسیژن درمانی در شرایط خانگی را برای خریدار مشکل می‌سازد. به این دلیل، در انتخاب دستگاه اکسیژن ساز باید دقت زیادی نمود برای اینکه این موضوع ممکن است حیاتی باشد و از طرفی این دستگاه‌ها ارزان نیستند. امروزه، دستگاه‌های اکسیژن ساز به‌طور گسترده‌ای در منازل و شرایط خانگی استفاده می‌شود. دلیل اصلی این موضع این است که آن‌ها دارای ابعاد کوچک و نسبتاً جمع‌وجور بوده و استفاده از آن‌ها بسیار ساده است. مشخصاتی که هنگام انتخاب دستگاه‌های اکسیژن ساز باید به آن‌ها دقت کرد:

  • مقدار تولید اکسیژن در دقیقه
  • صدای دستگاه هنگام کار
  • قابلیت حمل و جابجایی
  • مدت‌زمان تضمین و قیمت

 

میزان تولید اکسیژن

مهم‌ترین ویژگی هر دستگاه اکسیژن ساز جریان اکسیژن تولیدشده در دقیقه که میزان خلوص آن 90 درصد است. با توجه به این ویژگی، در وهله اول مقدار اکسیژن برای کاربر باید تعیین گردد. در بعضی موارد بیمار احتیاج اکسیژن درمانی شبانه‌روزی داشته و در بعضی موارد تنفس از طریق این دستگاه 30 الی 60 دقیقه در روز می‌تواند کافی باشد.

در مواردی که بیمار با نارسایی تنفسی به استفاده 24 ساعته نیاز دارد می‌بایست دستگاه‌هایی که بیشتر و یا  5 لیتر اکسیژن با خلوص 80 درصد در دقیقه تولید می‌نمایند بررسی نمود. بنابراین تمام مدل‌هایی که کمتر از 5 لیتر اکسیژن در دقیقه تولید می‌نمایند فراموش کنید. آن‌ها معمولاً برای آماده‌سازی کوکتل‌های اکسیژن استفاده می‌گردند. در مواردی که اکسیژن درمانی برای مدت کوتاه (یک یا چند ساعت) در روز نیاز است می‌بایست دستگاه‌های با تولید اکسیژن تا 3 لیتر در دقیقه بررسی گردد.

صدای دستگاه

اگر اکسیژن ساز را برای استفاده طولانی‌مدت خریداری می‌کنید باید صدای دستگاه را نیز در نظر بگیرید. هر دسی‌بل بیشتر در صدای دستگاه اکسیژن ساز در استفاده طولانی حائز اهمیت بوده و ممکن است شرایط ناخوشایندی برای بیمار و اطرافیان او ایجاد کند. گوش انسان صدا را در سطح 20 الی 25 دسی‌بل دریافت می‌نماید، اما متأسفانه تاکنون دستگاه اکسیژن ساز با صدای کمتر از 20 دسی‌بل ساخته نشده و درجه صدای کم‌صدا ترین دستگاه‌ها 35 الی 40 دسی‌بل است.

قابلیت حمل

ویژگی‌های بررسی‌شده برای دستگاه‌های اکسیژن ساز خانگی است. اگر فردی که دارای نارسایی است بخواهد از خانه به‌صورت طولانی‌مدت خارج شود لازم است دستگاه‌های اکسیژن ساز پرتابل را بررسی نماید. دستگاه‌های اکسیژن ساز قابل حمل توانایی تولید کمتر از 5 لیتر اکسیژن را بطور پیوسته و 5-6 لیتر اکسیژن خالص به‌صورت آنی در دقیقه را دارند.

بیشتربدانید:

 

برچسب ها: اکسیژن ساز

افزودن نظر