سبد خرید شما خالی است!
Azteb
دستگاه سی پپ یا CPAP که به نام ونتیلاتور تنفسی هم شناخته می شود، معمولا برای درمان اختلالات تنفسی که باعث توقف تنفس برای مدت کوتاهی در طول خواب میشود استفاده می گردد و با فشاری مختصر و ثابت از طریق ماسک به اکسیژن رسانی و تنفس بیمار کمک می نماید.این دوره های کوتاه اخلال در تنفس را آپنه می نامند.اینگونه اختلالات چه در هنگام خواب و چه در فعالیتهای روز مره در عملکرد تنفسی تأثیر منفی می گذارند.
استفاده از این دستگاه باعث بهبودی فیزیکی و عملکرد اعضای مختلف بدن می گردد.
دستگاه سی پپ در دو نوع اتوماتیک و غیر اتوماتیک موجود است.
دستگاه سی پپ اتوماتیک، مدل پیشرفته تری است که به طرز اتوماتیک فشار جریان هوا را نسبت به تنفس بیمار تنظیم می کند. با استفاده از دستگاه سی پپ اتوماتیک، دیگر احتیاج به تنظیم دستی نخواهد بود که این موضوع باعث کاهش احتمال بروز خطا می شود. فشار با چند بار تنفس بیمار و ارزیابی آن سریعا تنظیم می گردد.
این دستگاه ها اطلاعات و رکورد قطع شدن تنفس را ثبت می کنند که با استفاده از این اطلاعات پزشک می تواند میزان بهبود شرایط بیماری را ارزیابی کند.
دستگاه بای پپ وسیله ای است که فشار مثبت دو مرحله ای جریان اکسیژن را تامین می کند. این دستگاه اکسیژن را با فشار بیشتر در دم و با فشار کمتر در بازدم به جریان در می آورد.در نتیجه این روش عملکرد دستگاه باعث افزايش انگيزه بيمار برای انجام تنفس های عادی بطور مستقل می شود. علاوه بر این، در این دستگاه، سنسوری قرار گرفته است که قدرت تنفس بیمار را حتی در ضعیف ترین حالت می تواند ثبت نماید. دستگاه بای پپ به کمک این سنسور متوجه می شود که بیمار قصد تنفس دمی داشته و با دادن اکسیژن لازم به محفظه به او کمک می نماید. سپس در زمان بازدم اکسیژن به محفظه داده نمی شود و فشار کاهش می یابد.
بیشتربدانید:
تفاوت بین CPAP و BIPAP چیست؟
ماشینهای سی پپ CPAP: نکاتی برای اجتناب از 10 مشکل رایج
آیا سی پپ تراپی خروپف را درمان میکند؟
دستگاههای سی پپ برند RESMED
مزایای سی پپ تراپی چیست؟
بهترین سی پپهای ۲۰۲۰