Azteb

مانیتور علائم حیاتی چیست ؟

نویسنده AnonymousFox_hfa 2020-10-31 12:14:01 0 نظر آموزش,

 

مانیتور علائم حیاتی چیست؟

بیش از ۴۰ سال است که از دستگاه‌های مانیتور علائم حیاتی بیمار در بیمارستان‌ها استفاده می‌شود. یعنی همان دستگاهی که در فیلم‌ها وقتی بیماری در وضعیت خطرناک قرار می‌گیرد بوق ممتد می‌زند و پرستار را دوان دوان به اتاق بیمار می‌کشاند.

مانیتور علائم حیاتی بیمار همان طور که از نامش پیداست، دستگاهی است برای اندازه‌گیری و نمایش پایه‌ای‌ترین کارکردهای بدن. از این مانیتورها اغلب در بخش CCU یا ICU بیمارستان و یا در آمبولانس‌ها استفاده می‌شود. چون چنین اندازه‌گیری‌هایی در عمل‌های جراحی، رویه‌های تشخیصی و حوادثی نظیر تصادفات ضروری هستند. گرچه مدل‌های مختلفی از دستگاه‌های مانیتورینگ علائم حیاتی وجود دارد، بیشتر آنها مثل هم کار می‌کنند. در ادامه خواهیم گفت که این دستگاه‌ها چطور کار می‌کنند و چه پارامترهایی دارند.

 

 

مانیتور علائم حیاتی چطور کار می‌کند؟

به طور خلاصه، سنسورهای کوچکی روی بدن بیمار نصب می‌شوند و با اندازه‌گیری پارامترهای فیزیولوژیکی، آنها را برای نمایش به مانیتور ارسال می‌کنند. برای نمونه، سنسور ممکن است الکترودی روی سینه باشد یا پالس‌اکسیمتری که مانند گیره به انگشت متصل می‌شود. از زمانی که نخستین مانیتور قلب در سال ۱۹۴۹ اختراع شد تا به حال، مانیتورهای علائم حیاتی پیشرفت زیادی کرده‌اند. خیلی از آنها دارای صفحه لمسی هستند و اطلاعات را به صورت وایرلس دریافت می‌کنند.

برچسب ها: مانیتور

افزودن نظر