سبد خرید شما خالی است!
Azteb
تخت بیمار مراقبت های ویژه
بیمارستان ها می بایست مجهز به تجهیزاتی باشند که نیاز بیمار و کادر درمان را به خوبی برطرف کنند. تخت هایی که در واحد مراقبت های ویژه استفاده میشوند، تخت ICU نامیده می شوند. انتخاب تخت مناسب برای این بخش، نیازمند بررسی عوامل و ویژگی های گوناگونی است تا امنیت بیمار حفظ شود و کادر درمان راحت تر وظایف خود را انجام بدهند. برخی از ویژگی های ضروری تخت بیمار در بخش مراقبت های ویژه عبارتند از:
بهتر است تخت آی.سی.یو قابلیت کنترل الکتریکی با استفاده از ریموت یا صفحهی کلید داشته باشد.
این حالت ها تنفس و گردش خون را برای بیمار راحت تر کرده و عملکرد بدن بیمار را بهبود می بخشند.
از تشک های مخصوصی مثل تشک های مواج برای بیماران در قسمت مراقبت های ویژه استفاده می شود تا فشار وارده بر بدنش کاهش داده شود. از این رو ابعاد تخت های ICU باید به گونهای باشد که این تخت ها به راحتی در آن جای بگیرند.
بسیاری از پزشکان و پرستاران، وجود این دکمه در تخت مراقبت های ویژه را ضروری می دانند. در شرایط اورژانسی، با فشردن این دکمه یا اهرم، تخت به سرعت به حالت مسطح در آمده و مناسب انجام عمل احیای قلب می شود.
از این پایه که معمولا بین 2 تا 4 قلاب دارد، برای آویزان کردن کیسهی سرم و مایعاتی استفاده می شود که لازم است به صورت قطرهای به بیمار تزریق شوند. وجود چند قلاب از این نظر ضروری است که بیماران در این بخش معمولا نیازمند دریافت چند دارو به صورت همزمان هستند. استفاده از تخت هایی که پایهی سرم دارند کمک می کند بیماران راحت تر به بخش اورژانس منتقل شوند، زیرا در غیر این صورت تخت و پایه باید به صورت جداگانه حمل شوند که کار را سخت تر می کند و احتمال آسیب رسیدن به بیمار یا خراب شدن سرم را افزایش می دهد.
استفاده از تخت هایی که این قابلیت را دارند، در بخش مراقبت های ویژه این مزایا را دارد:
در شرایط اورژانسی، جدا کردن سر تخت به کادر درمان کمک می کند پشت سر بیمار بایستند. این کار فضای کار بیشتری در اطراف بیمار ایجاد کرده و دسترسی به سر بیمار و تسهیل در تنفس او را آسان تر می کند.
قرار دادن بیمار در حالت دراز کشیده روی شکم (Prone Ositioning) آسان تر صورت می گیرد. انجام دادن این موقعیت قرارگیری به طور متناوب در بیماران بخش مراقبت های ویژه، موجب بهبود در تنفس آن ها شده و از ابتلایشان به سندرم دیسترس تنفسی حاد (ARDS) جلوگیری می کند.
ریموت کنترل پرستار
تخت های بیمارستانی الکتریکی، می توانند انواع گوناگونی از ریموت کنترل ها را داشته باشند. برخی از این تخت ها دارای صفحه کلید در حفاظ کناری تخت هستند، در حالی که برخی دارای کنترل جداگانه برای بیمار هستند. برخی از تخت ها هم دارای ریموت کنترل مخصوص پرستار یا صفحه کید مخصوص پرستار در قسمت پایین تخت هستند. معمولا برای یک تخت، ترکیبی از انواع ریموت کنترل ها ارائه می شود. کنترل تعبیه شده برای پرستاران در تخت های ICU دارای مزایای زیر است:
تجهیزات
گاهی بیماران نمی توانند روی پای خود بایستند یا حال مساعدی ندارند. در شرایطی که لازم باشد وزن آن ها نظارت شود، می توان در تخت های ICU تجهیزاتی مثل وزنه اضافه کرد تا وزنشان به راحتی نظارت و بررسی شود.